Кадър: БНТНа днешния ден може да направим аналогия, когато Христос влиза

...
Кадър: БНТНа днешния ден може да направим аналогия, когато Христос влиза
Коментари Харесай

Марешки се припозна в Христос: Искаме да изгоним търговците от храма България!

Кадър: БНТ

На днешния ден може да създадем прилика, когато Христос влиза в храма и вижда толкоз търговци ги гони. Ние одобряваме България като храм и желаеме да изгоним търговците от храма - на българско поданство и други търговци. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия Веселин Марешки.

" На моите рамене се струпа отговорността да стабилизирам патриотичния избор. С т.нар. Обединени патриоти хората останаха излъгани ", уточни водачът на Воля.

" Ангел Джамбазки е в коалиция със своя съдружник Николай Бареков и никой не е дал своя вот против Истанбулската спогодба, по този начин легализираха четвъртия пол, което е непоносимо ", отсече Марешки.

Той сподели, че най-нормалното е ГЕРБ да се очисти след абсурда с жилищата. " Политическите измамници са най-големия проблем на България в този интервал, в този момент остана и другия вицепремиер ", сподели Марешки, загатвайки за абсурда с Красимир Каракачанов, чието име също беше забъркано в скандал с парцели.

В нашата партия освен аз съм състоятелен, ние проповядваме това в политиката да влязат богати и успяли хора, посочи водачът на Воля. Той разкритикува и Румен Радев, който се е вживял по думите му като представител на Българска социалистическа партия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР